Categorii Vanzare

Dopuri de pluta colmatate

Rating: Nu au fost adaugate.
ModelDopuri de pluta colmatate
Telefon0332 405 188
Mobil0730 260 458
Pret : 0 RON

Dopuri colmatate :

Dopurile colmatate sunt un produs realizat din dorinta de a obtine costuri cat mai reduse la imbuteliere, obtinut dintr-un amestec de pulbere de pluta rezultata de la prelucrarea dopurilor din pluta aglomerata si un liant de natura alimentara. Se realizeaza de obicei in doua dimensiuni standard, 24 X 38 mm si 24 X 44 mm si sunt destinate vinurilor tinere care trebuie consumate in maxim 6 luni de la imbuteliere.

*Daca pretul de pe site este 0 (respectiv nespecificat) contactati un reprezentant EMT pentru a afla costul de achizitie.

Ultimele recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.
Nume: Adauga o scurta recenzie

CAPTCHA Image   [ Different Image ]

Enter Code*:

Adauga comentariu


Security code
Incarca alt cod

Video 2.0 Youtube Video


Devenind membru Oceania, beneficiezi GRATUIT de propriul subdomeniu cu numele firmei tale, adaugi produsele sau serviciile comercializate, completezi profilul si descrierea firmei, iar noi aducem clientii la tine.


Rezultate in vanzari garantate!

Portalul Oceania si produsele firmelor inregistrate sunt promovate pe toate motoarele de cautare din mediul on-line. Potentialii clienti sau furnizori te pot gasi mult mai usor.
In plus, filtrele avansate de cautare vor scoate in evidenta produsele si serviciile tale celor interesati sa le cumpere.